Skip to Main Content

AccessU 2019 Schedule

The full schedule for the 2019 John Slatin AccessU has courses for learning and incorporating practical accessibility skills for anyone involved in managing, designing, developing, testing, or purchasing digital products and services.

Tuesday, May 14, 2019 (Pre-Conference)

7:30 am
to 8:15 am  
Tue, May 14

8:30 am
to 4:30 pm  
Tue, May 14

12:00 pm
to 1:00 pm  
Tue, May 14

2:00 pm
to 5:00 pm (3h session)
Tue, May 14

5:30 pm
to 7:30 pm  
Tue, May 14

Wednesday, May 15, 2019

7:00 am
to 8:00 am  
Wed, May 15

8:15 am
to 11:30 am (3h session)
Wed, May 15

8:15 am
to 9:45 am (1.5h session)
Wed, May 15

10:00 am
to 11:30 am (1.5h session)
Wed, May 15

11:45 am
to 12:15 pm  
Wed, May 15

12:15 pm
to 1:30 pm  
Wed, May 15

1:45 pm
to 5:00 pm (3h session)
Wed, May 15

1:45 pm
to 3:15 pm (1.5h session)
Wed, May 15

3:30 pm
to 5:00 pm (1.5h session)
Wed, May 15

Thursday, May 16, 2019

7:30 am
to 8:30 am  
Thu, May 16

8:45 am
to 12:00 pm (3h session)
Thu, May 16

8:45 am
to 10:15 am (1.5h session)
Thu, May 16

10:30 am
to 12:00 pm (1.5h session)
Thu, May 16

12:00 pm
to 1:45 pm  
Thu, May 16

12:30 pm
to 1:45 pm  
Thu, May 16

2:00 pm
to 5:15 pm (3h session)
Thu, May 16

2:00 pm
to 3:30 pm (1.5h session)
Thu, May 16

3:45 pm
to 5:15 pm (1.5h session)
Thu, May 16

6:00 pm
to 9:00 pm  
Thu, May 16

Friday, May 17, 2019

8:30 am
to 9:30 am  
Fri, May 17

9:45 am
to 11:15 am (1.5h session)
Fri, May 17

11:30 am
to 12:30 pm  
Fri, May 17