Skip to Main Content

AccessU 2018 Schedule

The full schedule for the 2018 John Slatin AccessU has courses for learning and incorporating practical accessibility skills for anyone involved in managing, designing, developing, testing, or purchasing digital products and services.

2018 Presentation Materials

Visit the 2018 Presentation Materials page for presentation materials listed alphabetically by class title.

Tuesday, May 15, 2018

7:30 am
to 9:00 am  

9:15 am
to 12:30 pm (3h session)

9:15 am
to 10:45 am (1.5h session)

11:00 am
to 12:30 pm (1.5h session)

12:30 pm
to 2:00 pm (1.5h session)

2:00 pm
to 5:15 pm (3h session)

2:00 pm
to 3:30 pm (1.5h session)

3:45 pm
to 5:15 pm (1.5h session)

Wednesday, May 16, 2018

8:30 am
to 11:45 am (3h session)

8:30 am
to 10:00 am (1.5h session)

10:15 am
to 11:45 am (1.5h session)

12:00 pm
to 2:00 pm  

12:00 pm
to 1:00 pm  

2:15 pm
to 5:30 pm (3h session)

2:15 pm
to 3:45 pm (1.5h session)

4:00 pm
to 5:30 pm (1.5h session)